Arrangementer 2018

Silas Holst

Torsdag den 11. Januar 2018 

 

Stjerne på et dansegulv, og fra cha cha cha til familiefar i en regnbuefamilie

 

Han har været på dansegulvet, stort set siden han blev født – vandt i 2004 danmarksmesterskabet i latinamerikansk dans for professionelle, blev året efter færdiguddannet som danselærer og har siden deltaget i et væld af shows, revyer og teaterforestillinger. På de store scener har Silas Holst haft danseroller på bl.a. Det Ny Teater, Nørrebro Teater, i Cirkusrevyen og senest hovedrollen i ´Dirty Dancing The Musical´ i Tivolis Koncertsal – men er først som sidst blevet landskendt for sine toppræstationer – to første- og tre andenpladser – i Vild med Dans. 

Silas er gift med Johannes. De bor sammen med Silas’ veninde, Louise, der er mor til deres barn. En datter, der er kommet til verden med tre forældre. En regnbuefamilie, som Silas egentlig har drømt om det meste af sit liv. Med udgangspunkt i sin kommende bog om at leve i en regnbuefamilie – en stadig hyppigere familiekonstellation, fortæller Silas Holst hudløst ærligt om hverdagen som regnbuefamilie, og om de overvejelser de har gjort sig i forbindelse med valget om at stifte en regnbuefamilie: Hvad ligger der af udfordringer bag den idylliske facade? Og kan et    parforhold bære, at der pludselig er tre, der har en holdning til alt fra  børneopdragelse til hus og have? 

Annette Heick

Torsdag den 5. April 2018

  

Annette Heick, der er medlem af en af Danmarks mest kendte musikfamilier, er gift med kokken Jesper Vollmer, som hun har to børn sammen med og til dagligt bor de i Skåne.

Annette er i gang med en flot og alsidig karriere, hvor hun bl.a. i en alder af 39 år fik sit teater-gennembrud i rollen som Galinda i forestillingen Wicked på Det Ny Teater og siden medvirkede hun i “Elsk mig i nat” i 3 omgange. Derudover har journalistik altid været en stor interesse for Annette, hvor hun var i praktik på BT som ung. I dag skriver hun igen for BT i en klumme en brevkasse, som på 5. år svarer på diverse familierelaterede spørgsmål. Og så er Annette ikke mindst kendt fra Melodi Grand Prix – både som deltager og vært, hvor hun har deltaget adskillige gange. Sidst men ikke mindst er Annette gået sammen med sin mand og har startet et restaurationskoncept op på Bornholm, som primært henvender sig til virksomheder.

Under titlen ”Alle laver fejl og dumheder” holder Annette et foredrag om, at man gerne må fejle, men skal kunne se tilbage på fejlene med et smil. Annette Heick tager et tilbageblik, for som hun selv beskriver det ”Komik er lig med tragedie ganget med tid”. Oplev et personligt foredrag med Annette Heick og at se det positive i de situationer, der ellers kan virke triste. 

97 Års Fødselsdag underholdning ved Henning Sørensen

Mandag den 30. April 2018

 

 

Musik i topklasse med varieret og afdæmpet dinermusik.

Populær og glad dansemusik til tidens toner.

Garanti for en levende og dejlig fest som alle vil huske med stor glæde.

Heldagstur til Bogense

Onsdag den 30. Maj 2018 og

Torsdag den 7 Juni 2018

 

Kongsdal Åben Have blev fuldt fortjent kåret som Årets Have i Danmark 2016
Kongsdal åben have er en fantastisk oplevelse. Den 20.000 m² store have byder på smukke blomster, eksotiske planter og flotte træer - og havens midtpunkt,                    en 500 m² stor sø med springvand og vandfald. Efter at have set Haven kører bussen til Bogense hvor vi skal have frokosten i Restaurant Røgeriet.                                                                                           Vi får en kæmpe frokostbuffet inklusiv en genstand. Efter frokosten kommer der en Guide med i bussen og fortæller om Bogense by, Gyldensteen Gods, Gyldensteen strand og Harritslevgård. 

Heldagstur til Horsens Statsfængsel

Onsdag den 22. August 2018 og

Onsdag den 29 August 2018

 

I september mdr. 2017 havde vi et foredrag med
Niels Ole Frederiksen som er født i Horsens Fængsel. 
Han fortalte livligt om de ting der var sket i fængslet bla om udbryderkongen. Nu har han inviteret os over og se fængslet.Niels Ole står på bussen i Middelfart.                                             Frokost på Ølsted Sognegård inklusiv en genstand.                                                                                 Efter frokost køres der til Horsens Statsfængsel hvor vi får et introforedrag ”arresten” af en medarbejder fra Museet derefter egen rundgang i fængslet sammen med Niels Ole.                               På hjemturen eftermiddagskaffe på Blommenslyst kro ved Odense.

Jørgen de Mylius

Tirsdag den 18. September 2018

 

Jørgen de Mylius er mest kendt for sit arbejde i forbindelse med det danske og det internationale Melodi Grand Prix og er en velkendt stemme og ansigt i TV og radio. I foredraget ”Mit liv med radio og TV” fortæller han om karrieren, hvor han som en af de første var med til at introducere det danske publikum til store, internationale popfænomener. Jørgen de Mylius har en del at berette, når han tager udgangspunkt i en lang karriere som DJ, Melodi Grand Prix-vært og musikekspert. En tour de force gennem en mere end 40 år lang karriere. Fra 60´erne ”Efter Skoletid” og ”Top 20” i radioen i 60´erne og store TV-serier som ”Eldorado”, ”Popnøglen”, ”Superchancen” m.m. Og sidst med ikke mindst Melodi Grand Prix siden starten i 1956, hvor Jørgen de Mylius efter konkurrencens mangeårige fravær fra Danmarks Radio, i 1978 genindførte Melodi Grand Prix i Danmark og var tilrettelægger og vært gennem de følgende 11 år. Jørgen de Mylius har for Danmarks Radio præsenteret grandprix-kavalkader og kommenteret Eurovision Song Contest 24 gange. 

Pernille Højmark

Mandag den 22. oktober 2018

Pernille Højmark rammer med sine foredrag et bredt publikum, taler ofte for fyldte sale, og når helt ud på stolesæderne med sin folkelighed og underholdende person. I 1983 blev Pernille Højmark uddannet som skuespiller fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Herefter blev hun kort tilknyttet Gladsaxe Teater, men hun er bedst kendt for musikken og for sine roller i film og på tv, bl.a. serier som serierne Bryggeren, TAXA og Krøniken. Foruden sit virke som foredragsholder og skuespiller er Pernille Højmark forsanger i festorkesteret Sweethearts, der trækker på elementer af danseorienteret popmusik såvel som dansktop.Udover hendes karriere taler Pernille i foredraget også om vores samfund, som dyrker det sunde, vindende,motiverende, travle og perfekte menneske mere end nogensinde, mens der i dette urealistiske glansbillede ikke er plads til sorg, ulykke, depression, angst og ensomhed, som livet uundgåeligt også byder på.Pernille har mærket alt dette på egen krop, og tager i dette foredrag udgangspunkt i sin egen barske historie med en alkoholisk far, der begik selvmord, da hun var blot 13 år, og en mor som hun mistede som 21-årig, efter et 3 år langt sygdomsforløb.Men foredraget lægger også vægt på håbet, og hvordan man kæmper sig frem, når livet viser sig fra sin hårdeste side. Livet er nemlig en gave og det er din hellige pligt at kæmpe, elske, nyde og bokse med det. Let er det sjældent, og der findes ingen kære mor eller nemme løsninger, og det kræver både mod og vilje.

 

Juleafslutning med Butterflies

Onsdag den 5. December 2018

 

 

Vores faste nissebande Butterflies kommer igen i år og underholder os med julens sange samt deler pakker ud.

 

 

 

 

Dennis Knudsen

Tirsdag den 15. Januar 2019

 

Dennis Knudsen har mere end 30 års erfaring som frisør og makeup artist og er i dag anerkendt som en af de absolut dygtigste i Danmark. Han har arbejdet såvel i udlandet som herhjemme. Han har arbejdet i filmens verden, hvor han har vundet 3 Robert-priser for sin dygtighed og er den foretrukne frisør og make-up artist, når nogle af vores største instruktører, foreksempel Lars von Trier og Susanne Bier, skal sætte deres hold.Han har ikke kun har haft mange danske, men også store internationale stjerner mellem hænderne - fra Ghita Nørby og Susse Wold til Penelope Cruz, Kirsten Dunst og Nicole Kidman.Dennis Knudsen har om nogen styr på, hvad der fungerer og hvad der ikke gør inden for styling, make-up og hårpleje. Han er et kæmpe internationalt ikon med masser af erfaring og med Dennis som foredragsholder, bliver det en underholdende og inspirerende oplevelse med nye tips og tricks. Dennis’ foredrag er er et stylingshow, med masser af professionelle skønheds tips, krydret med anekdoter fra Dennis’ lange karriere i skønhedsbranchen og et godt grin. Efter foredraget vil det være muligt at købe hans produkter.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.12 | 12:42

Kreativ messe i Sorø Hallerne d. 10.-11. februar 2018
Besøg en hyggelig og kreativ messe fyldt med ideer til indbydelser, festlig borddækning, lykønskningskort, scrapbooking og home-decor.
Se mere info på vores hjemmeside www.scrap-a-mania.dk
Skriv hvis i

...
30.08 | 20:51

Tusind tak for en dejlig MØN-s tur: Samlermuseum, Fanefjord Skovpavillon,Farø
dejlig bustur

...
03.09 | 14:08

Kære Bestyrelsesmedlem!

Tusind tak for en dejlig dag i København .
Kh. Kirsten og Liselotte fra Holme-Olstrup

...
12.01 | 12:59

Hej det ser rigtigt godt ud.....

...
Du kan lide denne side