Arrangementer 2018

Silas Holst

Tirsdag den 14. Januar 2020

 

Han har været på dansegulvet, stort set siden han blev født— vandt i 2004 danmarksmesterskabet i latinamerikansk dans for professionelle, blev året efter færdiguddannet som danselærer og har siden deltaget i et væld af shows, revyer og teaterforestillinger. På de store scener har Silas Holst haft danseroller på bl.a. Det Ny Teater, Nørrebro Teater, i Cirkusrevyen og senest den mandlige hovedrolle i ´Flashdance´ der spillede for fulde huse i Operaen – men er først som sidst blevet landskendt for sine toppræstationer – to første- og tre andenpladser – i Vild med Dans. 

I denne sæson er han tilbage i Vild med Dans efter en pause på fem år. Årsagen til comebacket er, at han fik tilbuddet om at danse med en mandlig partner, hvilket for Silas er en stor og vigtig udfordring i kampen for at vise, hvad mennesker af samme køn helt naturligt kan gøre sammen.

 

 

Marianne Florman

Mandag den 6. April 201920

  

 

Marianne Florman 

 

Født 1964. Tidligere landsholdsspiller i håndbold – og en af de Jernhårde Ladies fra 90’erne. Vandt VM sølv i 1993 og bronze i 1995. OL-guldmedalje i 1996 samt EM i 1994 og 1996.

Marianne stoppede på landsholdet i 1997 og var efterfølgende tv-vært på DR søndagssporten og seneresundhedssprogrammet Ha’ det godt.

Marianne bor i dag på Møn med sin mand, to børn samt 11 heste og to hunde og katte. Har en BA i teknologi- og samfundsvidenskabelig udvikling og pædagogik.  

Marianne Florman’s liv og karriere har altid haft krop, sjæl ogfællesskaber som den røde tråd. Efter mange år på landevejen medforedrag og kurser for virksomheder og organisationer samt tv-vært valgte Marianne i 2012 at grundlægge True Lead Academy. En virksomhed, som underviser i samspillet mellem heste og mennesker, og hvordan dyrene kan lære dig at lytte til dig selv. Marianne laver både uddannelser, og holder foredrag, workshops og terapi med heste. Udgav i 2017 bogen vejen til hestens hjerte og dit eget.

Tidligere har Marianne været med til at udgive omkring 10 bøger og hun skriver i dag ugentligt klummer til Hjemmet om ”at ha’ det godt”.

Marianne har prøvet mere end de fleste. Hun har både deltaget i Vild Med Dans, Fangerne på Fortet og en masse andre tv programmer. Påoverfladen et glansbillede men Marianne har aldrig været bange for at tale om bagsiden af medaljen. Om præstationsangst og hvad vi kan gøre ved det, om det at være menneske i et samfund i en rivende udvikling.

 

 

99 Års Fødselsdag underholdning ved Fione Femtetten

Mandag den 29. April 2019

 

 

 

5 festlige musiker-fyre, som spiller glad musik og synger - bare fordi de ikke kan lade være.

 

 

Heldagstur til Møn og Nyord

Onsdag den 20. Maj 2020 og

Onsdag den 27 Maj 2020

  

                              

 Vores første tur i år går til Møn og Nyord   

 

Vi begynder hos Møns bolcher, hvor vi skal opleve bolchekogerens magiske værksted, samt drikke formiddagskaffe.

 

Så kører vi til Nyord, hvor vi bliver vist rundt i den særprægede kirke, havnen og byen der næsten er som et levende frilandsmuseum, derefter spiser vi    frokosten på Lollesgård.

 

Vi kører til det spændende GeoCenter Møns Klint, hvor vi skal høre om   Danmarks fødsel, Klintens historie og dens plante og dyreliv, samt masser af andre oplevelser, bla. i 3D biograf, og på rundvisning både ude og inde.

Vi slutter med eftermiddagskaffe og lagkage på Thorsvang Samlermuseum inden turen går til Næstved.

 

Heldagstur til Svanholm Gods og Jægerspris Slot

Onsdag den 19. August 2020 og

Onsdag den 26 August 2020

 

Heldagstur til Svanholm Gods og Jægerspris Slot 

 

Svanholm Gods er opført i 1744 og er i dag fredet. I 1978 blev det overtaget af en gruppe mennesker med en drøm om at leve et bæredygtigt liv i fællesskab. På godsets 420 hektar bor i dag 90 voksne og 60 børn, der bliver drevet økologisk landbrug samt flere virksomheder, og har fællesøkonomi, fællesmøder og fælles storkøkken. Cafébutikken sælger eget kød, brød, honning æblemost mv. I grøntsagsbutikken sælges friske grøntsager, mælk og æg.

Frokost på Gerlev Kro, hvor vi skal have en lækker buffet med en genstand. 

Jægerspris Slot var de oldenborgske kongers gamle jagtslot som Kong       Frederik VII erhvervede den 21. april 1854 på sin hustru Louise Christine Danners fødselsdag og som blev brugt til privatbolig. I 1866, tre år efter kongens død, åbnede grevinden dele af slottet for publikum. Grevinde Danner oprettede et børnehjem ”Danners børn” på slottet.

Køretur via den nye Kronprinsesse Marys Bro til Gyrstinge Skovkro, hvor vi skal have kaffe og lagkage.

 

 

Tine Götzshe

Tirsdag den 15. September 2020

 

 Tine Götzsche

 

 

En stribe af tilfældigheder og mangel på masterplan kombineret med arbejdsomhed, entusiasme og viljen til at sige ja til de muligheder, der opstår. Det er ingredienserne i en ikke særligt planlagt karriere, der førte Tine Götzsche fra en trist hverdag som arbejdsløs erhvervssproglig korrespondent til prisbelønnet vært på TV Avisen med både statsministerdueller og kongelige transmissioner i bagagen. En bagage, der nu har givet hende modet til at springe ud som selvstændig og blive chef i sit eget liv. 

 

 

Matilde Kimer

Tirsdag den 27. oktober 2020

 

 

 

Matilde Kimer

 

 

Rusland – mere end bare Putin

 

Korruption, dopingskandaler, valgsvindel og krig med naboerne. Sådan ser overskrifter om Rusland ofte ud, men Rusland og russere er langt mere nuanceret, end der er plads til i korte nyhedshistorier.

Bag Putins hårde facade og naturens barske frostgrader gemmer sig et varmblodet folk, som udover vodka og fædrelandssange også elsker poesi, hygge og sarkasme – ikke ulig vores danske humor.

Selvom Putin og hans system sidder tungt på magten, så er der meget andet i det moderne Rusland, der er med til at definere, hvorfor russere tænker, agerer og drømmer som de gør.

Denne aften tager vi med DR’s Ruslandskorrespondent Matilde Kimer på en underholdende rejse til verdens største land. Selvfølgelig skal det handle om Putin og konfrontationerne med Vesten – men vi møder også en række såkaldte almindelige russere. Både dem, der forguder Putin og hans politik – og dem, der slås for at ændre kursen.

 

Juleafslutning

Torsdag den 5. December 2020

 

 

D’os

D’os består af de to brøde, Per & Henning Sørensen, som har spillet siden skole alderen, mange år som

professionel,

 

 

 

 

Jesper Vollmer

Mandag den 15. Januar 2020

 

 

 

 

Jesper Vollmer 

 

Andre har været nysgerrige på, hvordan det har været at arbejde i det kongelige køkken. Inden ulykken var Jesper i 10 år køkkenchef for Regentparret. Derfor holder Jesper nu også et spændende foredrag om sine 10 år i det kongelige køkken.

Det skildrer Jesper Vollmer i enfortælling om sin første stilling som køkkenchef. Hvordan er det at komme ind fra siden og skulle overtage et køkken med mange hundrede års traditioner. Hvilke arbejdsrutiner er der, og hvor svært er det at ændre og præge et så traditionelt hus, der jo på en gang er fuld af traditioner, men samtidig er en moderne arbejdsplads, der følger med tiden. En stilling der i høj grad bar præg af "hvordan man altid har gjort". Det fik han prikket lidt til. Efter HKH Prins Henriks død, giver Jesper bl.a. et mere nuanceret billede af Hoffet.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.01 | 15:10

Jeg vil gerne være medlem .... er blevet anbefalet

...
17.12 | 18:11

Kære bestyrelse i Nutidens kvinder
Jeg vil gerne sige tak for en rigtig god juleafslutning, samtidig tak for jeres kæmpe iarbejde i hele året. I fortjener tak

...
01.11 | 08:25

Dejligt at nogle gør det store arbejde for alle os andre Tak

...
18.08 | 22:04

Hej

Hvor melder man sig ind i foreningen?
Hilsen Grethe

...
Du kan lide denne side