Arrangementer 2018

Dennis Knudsen

Tirsdag den 15. Januar 2019

 

Dennis Knudsen har mere end 30 års erfaring som frisør og makeup artist og er i dag anerkendt som en af de absolut dygtigste i Danmark. Han har arbejdet såvel i udlandet som herhjemme. Han har arbejdet i filmens verden, hvor han har vundet 3 Robert-priser for sin dygtighed og er den foretrukne frisør og make-up artist, når nogle af vores største instruktører, foreksempel Lars von Trier og Susanne Bier, skal sætte deres hold.Han har ikke kun har haft mange danske, men også store internationale stjerner mellem hænderne - fra Ghita Nørby og Susse Wold til Penelope Cruz, Kirsten Dunst og Nicole Kidman.Dennis Knudsen har om nogen styr på, hvad der fungerer og hvad der ikke gør inden for styling, make-up og hårpleje. Han er et kæmpe internationalt ikon med masser af erfaring og med Dennis som foredragsholder, bliver det en underholdende og inspirerende oplevelse med nye tips og tricks. Dennis’ foredrag er er et stylingshow, med masser af professionelle skønheds tips, krydret med anekdoter fra Dennis’ lange karriere i skønhedsbranchen og et godt grin. Efter foredraget vil det være muligt at købe hans produkter.

 

Naser Khader

Torsdag den 5. April 2019

  

Den tvivlende muslim

 

 

Indtil han var en 17-18 år, var han praktiserende muslim, men gradvist udskiftede han islams strenge regler og ritualer med demokrati og humanisme.Han hældte med andre ord ung vin på en ny sæk - og den gamle sæk er smidt ud. Den nye sæk får med tiden mere indhold, men indtil videre består den af grundlæggende frihedsværdier, demokrati og den individuelle frihed til at bestemme over eget liv, krop og seksualitet.Dog er der også elementer af, hvad han har aversioner overfor, bl.a. at man slår ihjel i Guds navn. Han vil gøre op med det stereotype billede, som mange har af muslimer. Samtidig sætter han spørgsmålstegn ved den muslimske gudsforståelse, hvor alle handlinger foretages med henblik på at få en plads i Guds rige.I foredraget kommer han nærmere ind på, hvorfor han personligt, ja     næsten fundamentalistisk, forsvarer demokratiet med næb og kløer, og hvorfor det at forlade islam af og til dukker op i hans bevidsthed.

 

97 Års Fødselsdag underholdning ved "2 omskårne med creme og en dårlig"

Mandag den 29. April 2019

 

 Underholdning ved  "2 omskårne med creme og en dårlig"

 

Heldagstur til Svendborg

Onsdag den 22. Maj 2019 og

Onsdag den 29 Maj 2019

  

 

Heldagstur til Svendborg

Vores første tur i år går til Svendborg Forsorgs museum.

Fattiggården stammer tilbage fra år 1872, hvor byen med stolthed kunne åbne en anstalt for dem, som ikke kunne klare sig selv eller trængte til genopdragelse.

Vi får en guidet rundtur på museet, hvor vi vil høre om, hvordan man som ”indlagt” mistede alle rettigheder til bl.a. stemmeret - ejendomsret - retten til at gifte sig - værgeret over egne børn osv. Man blev samtidig vurderet værdig,  eller uværdig ”trængende”. Var man værdig skulle man bo på ”Forsørgelses  anstalten” og ikke værdig bo på ”Arbejderanstalten”.

Efter rundvisning er der mulighed for at gå lidt rundt på egen hånd og besøge cafeen, hvortil der er butik, hvor man kan købe bøger, postkort, museumssmykker og meget mere.

Vi indtager vores frokost inkl. 1 genstand på Hotel Christiansminde, som ligger lige ned til Svendborg Sund med en pragtfuld udsigt.

Efter dejlig frokost kører vi til Børsen, hvor vi vil blive mødt af Launy, som  meget levende fortæller om tilblivelsen af Matadorstuen (det er der vi mødes   og indtager eftermiddagskaffen), ”Det gode Skib SS Martha” stuen og John  Mogensen stuen. Vi får også her en guidet rundvisning på alle 3 stuer.

Efter en forhåbentlig hyggelig dag køres der hjem til Næstved .      

Heldagstur til Kongernes Jelling

Onsdag den 21. August 2019 og

Onsdag den 28 August 2019

 

 

Heldagstur til Kongernes Jelling

 

Her starter vi med formiddagskaffe, hvorefter vi bliver vist rundt, og fårhistorien om Gorm den Gamle og Harald Blåtand. 

Frokosten indtages hos Gitte Hornshøj - som vi havde som foredragsholder i januar 18, hvor hun var “vikar” for Silas Holst - og hendes mand Arne Laugesen.

De er 3. generation på en gammel gård lige uden for Jelling. Den har deomdannet til selskabslokaler og vinimportør “Vinettig”.

Foruden frokost vil der blive en mindre vinsmagning, og så slutter vi med kaffe, inden turen går retur til Næstved.

 

Peter Tanev

Torsdag den 19. September 2019

 

Det danske vejr

 

 

 

Et foredrag af Peter Tanev som på munter vis tager dig med på tur gennem det danske vejr. 

Hvorfor blæser det altid i Danmark? Og hvorfor kan man aldrig stole på vejrudsigten? Hvorfor har vi ikke ekstremt vejr i Danmark såsom tornadoer og orkaner? Hvorfor får vi nogle gange isvinter, og hvorfor får vi hedebølge om sommeren? Dette er nogle af de mange spørgsmål, som Peter Tanev i dette foredrag giver svar på.

Foredraget præsenterer historier fra de varme lande, som relaterer til det danske vejr. Der er lagt vægt på det videnskabelige i foredraget, dog med den populære indgangsvinkel.

Det er et foredrag, som tager fat i de store linjer omkring vejret og som samtidig byder på relationer til Næstved.

I foredraget indgår både spørgetid, debat, videoklip og lysbilleder. 

Per Pallesen

Torsdag den 31. oktober 2019

Erindringer

 

 

 

Per Pallesen har været til grin i en menneskealder.

 

Han blev folkeeje som den flabede tjener Boldt i   Matador – en figur, han byggede på en virkelig karakter fra hjembyen, Aars.

 

Gennem mange år satte han sit præg på dansk revy med sine snurrige Hjørring revyer.

 

Siden fulgte tv-succesen Dansk Naturgas, der blandt andet udødeliggjorde figuren Mathisen. Og sammen med makkeren Søren Pilmark satte han en milepæl i dansk underholdning med det vanvittige Pallesen-Pilmark Show.

Per fortæller i sit foredrag om et eventyrligt sceneliv og et privatliv, der indimellem har givet skrammer, en ekskone, som han stadig er glad for, en ny livsledsager, som han elsker. Og om alle de andre han elsker. Plus et par stykker, som han bestemt ikke elsker.

 

Juleafslutning med Butterflies

Tirsdag den 5. December 2019

 

 

Vores faste nissebande Butterflies kommer igen i år og underholder os med julens sange samt deler pakker ud.

 

 

 

 

Silas Holst

Tirsdag den 14. Januar 2020

 

Stjerne på et dansegulv, og fra cha cha cha til familiefar i en regnbuefamilie

 

Han har været på dansegulvet, stort set siden han blev født – vandt i 2004 danmarksmesterskabet i latinamerikansk dans for professionelle, blev året efter færdiguddannet som danselærer og har siden deltaget i et væld af shows, revyer og teaterforestillinger. På de store scener har Silas Holst haft danseroller på bl.a. Det Ny Teater, Nørrebro Teater, i Cirkusrevyen og senest hovedrollen i ´Dirty Dancing The Musical´ i Tivolis Koncertsal – men er først som sidst blevet landskendt for sine toppræstationer – to første- og tre andenpladser – i Vild med Dans. 

Silas er gift med Johannes. De bor sammen med Silas’ veninde, Louise, der er mor til deres barn. En datter, der er kommet til verden med tre forældre. En regnbuefamilie, som Silas egentlig har drømt om det meste af sit liv. Med udgangspunkt i sin kommende bog om at leve i en regnbuefamilie – en stadig hyppigere familiekonstellation, fortæller Silas Holst hudløst ærligt om hverdagen som regnbuefamilie, og om de overvejelser de har gjort sig i forbindelse med valget om at stifte en regnbuefamilie: Hvad ligger der af udfordringer bag den idylliske facade? Og kan et    parforhold bære, at der pludselig er tre, der har en holdning til alt fra  børneopdragelse til hus og have? 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.08 | 22:04

Hej

Hvor melder man sig ind i foreningen?
Hilsen Grethe

...
27.03 | 19:59

Kære Nutidens Kvinder Næstved

Jeg tilbyder 2 foredrag jeg håber kunne have jeres interesse!
Jeg sender gerne nærmere beskrivelse.
VH
Helene Andersen

...
28.12 | 12:42

Kreativ messe i Sorø Hallerne d. 10.-11. februar 2018
Besøg en hyggelig og kreativ messe fyldt med ideer til indbydelser, festlig borddækning, lykønskningskort, scrapbooking og home-decor.
Se mere info på vores hjemmeside www.scrap-a-mania.dk
Skriv hvis i

...
30.08 | 20:51

Tusind tak for en dejlig MØN-s tur: Samlermuseum, Fanefjord Skovpavillon,Farø
dejlig bustur

...
Du kan lide denne side